Spring naar inhoud

Foto’s

Woensdag 11 december sloten we in Utrecht in bescheiden kerstsfeer het jaar 2019 formeel af. Traditioneel hadden we voor deze openbare avond het bekende Utrechtse Medium Willemien Tripplaar uitgenodigd.  Haar waarnemingen aan de hand van foto’s of voorwerpen waren ook nu weer opmerkelijk treffend. Woensdagavond 18 dec. as. is er nog de mediatie groep met Rob v.d. Willik. Hierbij wensen we iedereen prachtige kerstdagen en bovenal een gezond & voorspoedig 2020.

Dit jaar stond de Kerstboom in de hal in plaats van in de grote zaal. Hierdoor kunnen alle bezoekers van het gebouw er de komende weken van genieten inplaas van alleen op de avonden als de zaal open is.  
Rechts: Mw. tripplaar en links Wil van den Berg in de bestuurskamer.
Aanwezigen in de zaal in opperste aandacht luisterend naar de boodschappen die doorkwamen bij het Utrechtse medium Mw. Tripplaar

We hadden afgelopen woensdag in Utrecht een prachtinge avond met het Amsterdamse medium Tiny de Ruiter. We waren blij dat ze de reis naar Utrecht heeft willen en kunnen maken. Dank daarvoor ook aan ons bestuurslid Wil v.d.  Berg die Tiny heeft gehaald en gebracht. De bezoekers die bijna twee uur heen en terug moesten reizen om door Tiny een foto te laten behandelen, kwamen niet voor niets. Tiny heel hartelijk dank dat je weer bij ons was. 

Woensdagavond 16 oktober jl. hadden we Ria Groothuijse bij ons in Utrecht met haar specialiteit 'Waarnemingen in de Zaal'. Een boeiende en sfeervolle bijeenkomst waarin ze voor iedereen een boodschap kon doorgeven. Ria heel hartelijk dank! 

Vorige week woensdag vond de laatste meditatieavond met Rob van der Willik plaats. Wij danken Rob voor het mogelijk maken van deze rustgevende en sfeervolle meditaties en natuurlijk alle leden voor hun komst. De kring staat al klaar voor de volgende editie in september!

Een prachtige afsluiting van het voorjaar! Het bekende Utrechtse medium Willemien Tripplaar voorzag gisteren een gezellige volle zaal van haar waarnemingen en liet zich daarbij weer van haar beste kant zien. 

Willemien doet waarneming in de zaal.
De zaal zat gezellig vol
Van Links naar rechts: Wil, Megan en Willemien Tripplaar

De avonden met het Noord-Hollands medium Gertien van der Gracht zijn altijd sfeervol en opzienbarend. Zo kwamen er gisteravond via Gertien weer duidelijke boodschappen door, waarover na afloop bij de koffie nog lang werd nagepraat.

Links Trudy, midden Gertien, rechts Wil (bestuurslid afd. Utrecht)
Gertien van der Gracht doet waarnemingen aan de hand van foto's van overledenen

Een boeiende avond, waarbij Tiny de Ruiter de boodschappen die ze door krijgt aan de hand van foto's van overledenen, op heldere wijze overbengt.

Tiny doet waarnemingen in de zaal 
Bestuurslid Wil v/d Berg zorgde er voor dat  Tiny en Kees weer veilig in Amsterdam thuis kwamen. 

Een inspirerende avond met John Hagen uit Amersfoort, die met tarotkaarten in de zaal werkte.

Klik hier voor zijn website. 

John Hagen

Eerste meditatieavond met Rob van der Willik in 2019

Kerstviering Harmonia Utrecht 2018

Corry Rooke leest haar gedicht voor


Aansluitend de waarnemingen door het Utrechtse medium Willemien Tripplaar
De heerlijke en luxe hapjes verzorgd door Rob van der Willik en Corry Rooke