Blog


Algemene ledenvergadering

Op woensdagavond 12 februari 2020 hadden we de algemene ledenvergadering. Met twaalf aanwezigen (vijf bestuursleden, zeven leden en vijf afmeldingen per-email) mogen we spreken van een teleurstellende opkomst. Jammer dat zoveel leden het hebben laten afweten. Juist omdat dit jaar veel gaat veranderen binnen Harmonia Utrecht en ook binnen de landelijke vereniging. Het bestuur had een en ander graag met alle Utrechtse leden willen delen. De eerst volgende activiteit is de mediatiegroep op 26 feb. as. Op 11 maart as. hebben we John Hagen uit Amersfoort met waarnemingen a.d.h.v. Tarot kaarten. We verwachten daarbij de zaal weer eens traditioneel Utrechts helemaal vol te mogen zien!

Kerstviering 2019

Woensdag 11 december sloten we in Utrecht in bescheiden kerstsfeer het jaar 2019 formeel af. Traditioneel hadden we voor deze openbare avond het bekende Utrechtse Medium Willemien Tripplaar uitgenodigd. Haar waarnemingen aan de hand van foto’s of voorwerpen waren ook nu weer opmerkelijk treffend. Woensdagavond 18 dec. as. is er nog de mediatiegroep met Rob v.d. Willik. Hierbij wensen we iedereen prachtige kerstdagen en bovenal een gezond & voorspoedig 2020.

Dit jaar stond de Kerstboom in de hal in plaats van in de grote zaal. Hierdoor kunnen alle bezoekers van het gebouw er de komende weken van genieten in plaats van alleen op de avonden als de zaal open is.  
Rechts Mw. Tripplaar en links Wil van den Berg in de bestuurskamer.
Aanwezigen in de zaal in opperste aandacht luisterend naar de boodschappen die doorkwamen bij het Utrechtse medium Mw. Tripplaar.

Mediumavond

We hadden afgelopen woensdag in Utrecht een prachtige avond met het Amsterdamse medium Tiny de Ruiter. We waren blij dat ze de reis naar Utrecht heeft willen en kunnen maken. Dank daarvoor ook aan ons bestuurslid Wil v.d. Berg die Tiny heeft gehaald en gebracht. De bezoekers die bijna twee uur heen en terug moesten reizen om door Tiny een foto te laten behandelen, kwamen niet voor niets. Tiny, heel hartelijk dank dat je weer bij ons was. 

Bijeenkomst ‘Waarnemingen in de Zaal’

Woensdagavond 16 oktober 2019 hadden we Ria Groothuijse bij ons in Utrecht met haar specialiteit ‘Waarnemingen in de Zaal’. Een boeiende en sfeervolle bijeenkomst waarin ze voor iedereen een boodschap kon doorgeven. Ria heel hartelijk dank! 

Laatste meditatieavond

Vorige week woensdag vond de laatste meditatieavond met Rob van der Willik plaats. Wij danken Rob voor het mogelijk maken van deze rustgevende en sfeervolle meditaties en natuurlijk alle leden voor hun komst. De kring staat al klaar voor de volgende editie in september!

Mediumavond

Een prachtige afsluiting van het voorjaar! Het bekende Utrechtse medium Willemien Tripplaar voorzag gisteren een gezellige volle zaal van haar waarnemingen en liet zich daarbij weer van haar beste kant zien. 

Mediumavond

De avonden met het Noord-Hollands medium Gertien van der Gracht zijn altijd sfeervol en opzienbarend. Zo kwamen er gisteravond via Gertien weer duidelijke boodschappen door, waarover na afloop bij de koffie nog lang werd nagepraat.

Mediumavond

Een boeiende avond, waarbij Tiny de Ruiter de boodschappen die ze door kreeg aan de hand van foto’s van overledenen, op heldere wijze overbracht.

Tarotavond

Een inspirerende avond met John Hagen uit Amersfoort, die met tarotkaarten in de zaal werkte.
Klik hier voor zijn website. 

Eerste meditatieavond 2019

Eerste meditatieavond met Rob van der Willik in 2019.

Kerstviering Harmonia Utrecht 2018